dagens outfit



Dagens outfit:

jeans: benetton
skjorta: olofssons
scarf: new yorker
stövlar:nilssons

Träning

Då var det dax för träning, äntligen får jag säga. Har faktiskt inte tränat på länge, har ju haft en massa plugg & kurser som jag var tvungen att gå på. Men idag blir det två timmars basket träning. Hoppas på lite styrka & kondis:)
Weronika & Viktorija ska följa med mig idag och prova på lite basket, Werre som alltid säger att den sporten är katastrof, men aja, hon har väl följt efter i mina spår. Jag har ju tränat basket i 8 år snart. Nya basketskor förresten, köpta på lundaspelen.

Men nu ska jag sticka iväg till träningen.



köpte de på lundaspelen.

Center Syd

Idag kom mamma och hämta mg efter skolan, sen åkte vi till center syd lite snabbt. Köpte ett par Armani jeans & ett par Acne jeans. Hittade en t-shirt från Karl Lagerfeld också. Alltid lika kul med shopping:)

Men nu måste jag verkligen skynda mig!




Tisdag.

Idag vaknade jag runt klockan halv 8. Sent som vanligt, sen skulle jag klä på mig och hinna äta frukost & dessutom hinna till skolan. Jag hann i alla fall, var i skolan 5 i halv 9. Hade SO föreläsning i arenan en timme på morgonen, sen har jag väl slappat hela dagen i skolan, hann i alla fall göra klart mitt tal i engelska som läraren tyckte blev suveränt:) Sen fick man stanna en timme extra i skolan för att ha PH-samtal med min lärare. Men ja, nu är jag hemma & väntar på pappa som ska hämta mig och köra mig till ett styrelsemöte på klubben.

17.30 - 18.30: Styrelsemöte
18.30 - - Stan med Viktorija                             



Lipgloss

Dior Addict lipgloss nr. 437, jättebra läppglans. Funkar för mig!


Lockigt hår

Jag har några bra tips till alla som har lockigt hår där ute. Eftersom jag själv har lockar så vet jag hur svårt det kan vara att fixa lockarna. Något som är viktigt är schampo & balsam. Jag använder schampo och balsam från Paul Mitchell. Funkar jättebra. Finns och köpa på frisör salong. Vill man bevara dem fina lockarna ska man inte heller föna håret. OBS! Använd ALDRIG hårspray, det torkar ut håret & sen blir det frizzigt.

Shopping

Idag var det Helsingborg direkt efter skolan. Sluta skolan kl. 14.00, sen körde pappa mig och Weronika till Hbg. Köpte en kuvert väska från Stockholm, två party linnen från Paris Kate & I och en kofta från Fred Perry. Allt hittade jag på MQ. Sen skulle man skynda sig hem, kunde inte missa dagens träning.                      
Knallrosa Fred Perry kofta från MQ. Kuvert väska, Stockholm
             

RSS 2.0