Error..

De tre senaste inläggen krånglade lite grann när jag skrev de, dom kom ej fram. Nu äntligen är de framme, tiden stämmer ej på de!

Stockholm

Oh vad härligt det är här uppe i 08. Vädret är super & jag är äntligen klar med skolan. Observatoriet är fantastiskt, det är super coolt & lärarna är så jävla balla asså. Har aldrig träffat på skönare folk. De är så roliga & trevliga & kunniga ska jag säga! Matten här uppe är så svåååår. Man kan bara dööö av den, men det är ju en stor trevlig grupp av männsikor från olika håll här så det gör det så jävla roligt. När vi kom till skolan började vi med ett miniprojekt. Det handlade om Galileo, vi delades upp i grupper på 4 pers. I min grupp var det jag från Landskrona, Fadrous från Helsingborg, Jesper från Trelleborg & Osian från Lund. Gillar min grupp faktiskt. De är så trevliga och så smarta.Vi började med miniprojektet & det tog oss 3 timmar att klara av den ena uppgiften, sjukt svår var den kan jag säga er. Nu har vi ätit middag så nu ska jag in på rummet och vila lite, sen blir det nog en runda i Saltsjöbaden.

Hälsningar från 08.



coolt bibliotek va?

P.S. böckerna är inte där p.g.a städning.

Framme i 08!

Hejsan!

Nu är jag äntligen framme i 08, jag känner bara hur jag älskar denna underbara staden.
Åkte natttåg från Malmö central hit upp till 08. Tog tågen klockan 23.11 & nu är klockan 05.56 och jag är äntligen framme. Kan inte fatta att det var så jävla kallt på tåget. Alla hade det så varmt att de öppnade alla fönster i korridorerna men vår hytt var så kall. Jag frös så mycket under natten att jag fick ta på mig mina jeans & jacka & 2 täcken hade jag men ändå frös alla ihjäl. Hytten var jätteliten, vi var 6 stycken i en. Jag Weronika, Emina & Carolina fick dela hytt med två tjejer från Trelleborg. Kristin & Emma hette de. Jättetrevliga tjejer! Nu sitter vi på bussen och ska köra ner till Saltsjöbaden.
*Längtat efter detta några veckor nu* Ska bli spännande med överkurs i matte!

Hugs!



Stockholm, Saltsjöbaden!

Hej alla kära läsare, jag ville bara säga att jag åker till Stockholm som en av debästa matteeleverna på skolan. Vi åker till Saltsjöbaden & ska ha undervisningar på observatoriet. Jag hoppas att det ska bli jättakul. Längtar som bara den. =) Åker ikväll! :) Så nu ska jag packa! Jag åker med några elever från skolan & kommer träffa elever från olika kunskapsskolor runt om i skåne!


Wish me luck!

 

Klick, klick..

Nu har jag suttit vid datorn i några timmar nog & klickat hem en massa sommar plagg =)
Fick ihop det viktigaste av allt iallafall:)
Jeansshorts från forever 21
Skor från scorett
Klänning från lindex
2 toppar från h&m
linne från nelly


vad tycker ni om dom?

090505

Asså jag vet inte varför, men jag är på ett sånt jävla bra humör idag.  Kom till skolan 5 minuter tidigare imorse, MIRAKEL! Aja, i skolan var det kul idag, oftast så brukar det vara en massa seminarium & föreläsningar på Tisdagar men just idag hade vi bara ett seminarium i 20 minuter. Eftersom jag är så jävla förkyld så kunde jag inte koncentrera mig i skolan alls, så jag satt i cafeet med killarna och snacka lite.. sen skulle jag "hjälpa" weronika med hennes polska. HEHE, låter lustigt va? hehe, iallafal så gjorde jag det. Men nu måste jag verkligen plugga lite, mitt uppdrag ska vara inlämtar på torsdag & jag har inte ns börjat!!!

Mucho luuv'


Helgen

Hellu!
 
Min helg har vatt perfekt! I torsdags åkte jag & familjen, goda vänner till familjen & mina kusiner till Tomelilla, där skulle vi "fira" 1 maj med goda vänner. Vädret ar perfekt & helgen oxå såklart! I torsdags kom vi till dom runt 17.00, sen åt vi middag & satt uppe till 4 på morgonen, kul va det.. På fredagen vaknade man 9 :| Jävligt tidigt.. 5 timmars sömn... Jag vaknade helt sliten, skit trött var jag, satte mig framför tv:n o lyssnade på balkan musik, alltid lika kul:) Somna om på soffan så klart, så mamma kom & väckte mig igen, skit pinsamt var det, sova framför en massa folk, då var det också några familjer där jag inte alls hade sett förut. Gick ut till trädgården satte på mig mina solbrillor, la mig på gräset och lyssna på musik. Där la jag några timmar och solade, hehe lite färg fick jag iallafall. Runt fyra var lammet färdigt stekt, sen skulle vi alla 7 familjer sitta och äta ihop, jättekul var det. Jag lärde känna en ny tjej från Simrishamn. Hur gullig som helst var hon! När hon stack hem var det lägg dax för mig & alla Landskrona familjer som var i Tomelilla:) På lördagen var det en shoppingtur i Ystad, fick tag på ett par snygga slitna jeans, kavaj, skor & 2 linnen. Aja.. i Tomelilla var jag till Söndag kväll.

take care!

RSS 2.0