260409

hej!

Min morgon var super stressig idag, vaknade runt 12. Var jätte trött. Igår var jag Edina & Weronika på tivoli med några vänner. Kom hem runt elva. Sen duschade jag sent & la mig runt två. Så det är kanske nte så konstigt att jag är trött. Hela morgonen städade jag, sen skulle jag plugga lite. Runt tre gick jag ut & fikade med mamma. Sen kom jag hem och solade på balkongen. Åt jordgubbar & glass, gott. Nu ska jag ut iaf. Weronika kommer och möter mig snart sen ska vi ta en promenix:)

Ni får ha det så bra !<3

Bloggen lider?

Hejsan! Jag vet att jag inte har bloggat på jääävligt länge, & jag är ledsen för det, jag kan lova er att det aldrig mer kommer hända! Jag har haft fullt upp de senaste veckan, skola, utbildningar, träningar & sen vill man ju också hinna med familjen & vännerna. Så jag har inte kunnat blogga så mycket, eller inte alls egentligen! Men nu är jag tbx!

Idag har jag inte gjort så mycket, vaknat rätt sent,, halv 1, jag skämms nästan, sen gar jag städat & tvättat, inget kul!
Men nu ska jag göra iorning mig, sen ska jag ut med Weronika.

Ha d bra!<3

Hemma igen!

Hejsan allihopa!
Nu är jag äntligen hemma från Gamleby. Veckan har gått ganska fort tycker jag. Kom hem till Landskrona kl. 17.30. Satt i den jävla bussen i 6 timmar :O Skit jobbigt! Nu är jag så jäääävla trött asså. Sov max 4 timmar varje kv'll där, igår sov jag inte ens 2 timmar. Egentligen måste man va på rummen 22.00 men så klart så är ingen det. Jag och Weronika bodde på 1:våningen igen, så det var ju inga problem för oss att smita ut. Igår samlades nästan alla på fotbollsplanen vid skolan i G-by kl. 00.00. Plötsligt såg man alla hoppa från fönsterna. Sen kommer lärarna ut o börjar jaga oss. Så klart så blev det jag & Werre som först blev bustade, men det var det värt, det va skit kul! Vi försökte gömma oss i taggbuskar, heheh, ni kan tänka er hur det gick & hur mina ben ser ut nu.. Kom in på rummet runt 2, sen stack vi ut genom fönstret igen & gick in till stan? HAHAHA, somnade runt 5.00 & vakna 6.40 !

Men aja... nu ska jag gå duscha & kolla film!

RSS 2.0