Salut!

Salut! Ca va?

Hahaha, nu sitter jag inne på msn & pratar franska med min kompis från frankrike. Jag är inte sådär jätte bra på fransk, så jag övar mig på henne:)

God morgon!


Igår hade jag & Edina en jättetevlig kväll hemma hos henne. Först handlade vi åt mig, imorgon åker jag iväg ju! Sen gick vi hem till henne, lagade en jättefin middag åt oss. Sen la vi i soffan & kollade på film. Somnade klockan 3 & vaknade 9, fick bara några timmars sömn, nu sitter jag & är jättetrött. Snart måste jag passa lille Una, sen måste jag till mormor & hjälpa henne, hon flyttar nu. Nu kommer hon bo i en mindre bostadsrätt än innan.

Men det var allt för mig!

AAAAJ!

Idag har jag vaknat lite sent, vaknade runt 8.15 & skulle till skolan 8.30. Skit sent ju, kom dock bara 5 minuter försent till morgon samlingen. I skolan var det som vanligt, först samling sen plugg, plugg & plugg. Sen kom man hem helt trött ju. På vägen ut från skolan fäller Weronika mig, så jag trillar & stukar min fot. Hemskt ont gör det, nu sitter jag här med foten högt över huvundet & inlindad är det också.  Helt svullen är den. Så idag blir det ingen träning för mig.

Efter skolan blev det en snabbis till Malmö med mamma, hittade en lila klänning & en brun topp med volanger på vila. Grå klänning, orange klänning, grön sommar jacka, ljusbrun jacka med skärp i midjan, 2 söta blommiga toppar & en kjol på Zara. Sen hann jag inte gå in i någon affär mer, Hanna slutade skolan 13.00, skulle hämta henne också ju.

Men nu ska jag gå och vila min fot & kolla TV. <3

Hejsan!

Hur är det med er? Med mig är det super faktiskt!

Idag har jag gjort en massa. Först va det skola & 2 engelska prov! Det gick jättebra! Sen skulle man lämna in en massa förberedelseuppgifter inför Gamleby. Skönt känndes det att vara klar med allting iaf.  Åker på måndag... Så jäääävla pissigt! Sen kom jag hem runt klockan 14.15, åt & kolla tv. Sen klcokan 17 skulle jag på möte. Coachsamtal blev det idag. Vi lärde oss hur man skulle komunicera med ungdoman & att man ALDRIG skulle ställa frågan varför? För då kunde man inte diskutera svaret, man ska använda sig av hur? när? var?  vad? & vem? Satt där med papper & penna 3 timmar. Fast det känder för en gång skull inte som 3 timmar. Idag fick vi diskutera & köra övningar med varandra. Det känder roligare då ju än att bara sitta & höra på föreläsaren/utbildaren.

Vädert i Landskrona är KATASTROFALT, det regnar & snöar på samma gång. Inte ens en fet canada goose jacka hjälper mot kylan! Skit kallt!

Nu ska jag kolla film med mamma! ♥

090326

Hejsan, idag har det varit jääävligt mycket med pluggande, shit alltså! Är jättetrött nu. Nu ska jag äta & sen blir det ledarutbildning. Först blir det ledarmöte sen kommer coachutbildningen. Tre timmar ska man sitta & lyssna! Jobbigt, men men, sen blir det stort läger med en massa ungar & utbildade ledare!

Vi hörs! ♥

TV

Hejsan allihop!
Idag har jag hunnit med mycket. Är jätte trött nu. Vill bara hoppa in i sängen. Imorgon blir det skola. Måste vakna lite tidigare eftersom det är prov & jag skulle verkligen behöva en kort repetition imorgon bittig. Hoppas det går bra för mig.  Men först ska jag kolla på Grey's Anatomy.

Sov gott!

Pannkakor!

Hellu, nu är jag hemma från min träning, har duschat & klätt på mig nu. Helt svettig & trött var jag, nu är jag jättesugen på pannkakor, så mamma va snäll & gjorde de åt mig. Muuums. Pannkakor & mjölk. Skit hungrig är jag faktiskt!  Aja.. nu ska jag äta & kolla på TV..

<3


Träning!

Hej, nu har jah pluggat klart. ÄNTLIGEN! Snart blir det basket träning för mig. Kul men jävligt jobbigt blir det idag, styrka teknik & kondition. Två timmars träning räcker nog inte till. Har faktist inte tränat på 2 hela veckor. Har vatt sjuk, pluggat mycket & helt enkelt inte haft lust. Men nu kör jag igång igen, sommaren närmar sig. Hahahah.

Hörs!

Skinnjacka & skinnkjol

Så länge man sitter & pluggar kan man väl ändå använda sig av några hemsidor med kläder? HAHAHA. Så klart så var jag inne på www.hm.se, www.chicy.se osv. På chicy.se beställde jag nyss en fin skinnjacka. Hittade också en skitfin skinnkjol med fransar på www.laredoute.se som jag också beställde + så har jag 40 % rabbat på kjolen!






Hemstudiedag!

Hallå allihopa!
Imorse vaknade jag runt 8.00, sen skulle man till skolan 10.00 & vandra :| Skit piss ju. IStället för vandring kom jag och min lärare överens om en hemstudiedag, som såklart funkar bättre för mig än vandring. Nu sitter jag och pluggar med engelska. Imorgon ska min uppstats om FN vara klar, nu är jag nästan klar med den. Sen ska jag ta en titt på mina HKK & SO uppsatser som ska vara klara till på fredag. På måndag blir det Gamleby med skolan en vecka. Hoppas det blir bra. Varje år vi har åkt dit har det hänt en massa skit. Rån, inbrott, brandlarm osv. Skit tradigt ju. Men nu ska jag fortsätta!


YSL collection 2009

Inte lika inspirerande som Dior eller Stella McCartney. Visst funkar kavajerna och de neutrala färgerna men, inte riktigt min stil. Grått passar väl inte mig så bra, men visst funkardet på någon annan där ute. Men hur mycket snyggare var inte YSL's collection 2008?

Stella McCartney collection 2009

Stella McCartney hade inte lika mycket färg och blommor som Dior, men ändå en super het collection, jag älskar den! Det sättet man kombinerar kavajer med fina klänningar eller skjortor. Simpelt men UNDERBART!

Dior collection 2009

Vad tycker ni om Diors nya vår collection? Me like it iallafall. Den är väldigt färgglad, mycket blommor, färg & volanger. Det passar ju perfekt till sommaren. Jag hoppades faktiskt på något liknande. Nu vet ni vad ni ska satsta på!

Nytt i garderoben!

Idag har jag och mamma varit i stan och shoppat lite snabbt. Jag hittade två par sandaler, svarta på scorett, 450 kr & bruna på nilssons 599 kr, en väska på wedins 350 kr & en scarf på lindex 99 kr.   

Blommor & Fransar

Nu till sommaren kommer jag att köra mycket blommigt & fransigt. Det är så himla snyggt till sommaren tycker jag. Blommiga klänningar, tunikor & skor. Eller väskor, sandaler o kjolar i fransar. Jättefint. Själv har jag två väskor med fransar, en brun & en svart, och en kjol. Sen har jag väl inte mycket mera. Blommiga tunikor har jag hur många som helst. Tunikor & scarfs med blommor har jag alltid gillat!                          
                                                                                                                                                                        

Good night

Nu har jag druckit klart mitt te & käkat klart mina gifflar, är trött som fasen nu, så nu ska jag bara borsta tänderna, tvätta ansiktet & sen väntar sängen på mig:)

 God natt allihop (Y)

...

..& så ska jag bara säga att jag äntligen hann ner till klubben för att hämta min diplom. Hihihi, överlycklig är jag. Äntligen så hämta jag den. Nu har jag bara kvar mitt ekonomi intyg & klubben online intyg (dator sak) De andra 2 kommer väl nästa vecka. Eftersom min basket förening från början var en Bosnisk förening så står det på bosniska.  Men just nu orkar jag inte lversätta det. Men det som står där är typ tack för din insats o.s.v.                                                                              .

Mango

Är det verkligen bara jag som hatar mango? Nyss hade jag en diskution med Weronika om mango. Hon älskar mango..? Jag har fortfarande inte träffat en person som hatar mango, är det verkligen bara jag som gör det? Aja. Jag hatar mango iallafall. &..apropå mango.. så ÄLSKAR jag butiken mango. Dem har så jävla snygga kläder där. Eller i Sverige har jag inte besökt den butiken, men t.ex. när jag är på semester i Bosnien eller Kroatien. Där har de så jävla snygga kläder, oooh gud, jag bara drömmer om att vara där nere nu och shoppa i värmen. Visst är den dyr.. men vem fan bryr sig, så länge jag får de snygga kläderna så glömmer jag bort alla pengar jag har spenderat. Så jävla skönt asså, tänk er.. äta glass, ha på sig linne & shorts, skippa den feta jackan & uggsen. Bara njuuuta.                     
                                                                             

Who's bad?

...i'm bad. HAHAHA. Nej, jag skoja. Eller kanske inte? I lördags skulle man till skolan ju, men så klart så kom inte jag. Istället blev det hemstudiedag. Så jäkla trött jag är nu. Satt och plugga med franska sen jag vakna. Sen skulle man till stan med bästisen Weronika. Typiskt så fanns armbandet jag ville ha inte kvar:| Så jävla triiiist! Nu måste jag till helsingborg eller center syd för att köpa det. Jag bara mååååste ha det. Ett skit snyggt flätat läderarmband med ett peace täcken. OOOH. Men aja... köpte ett smalt skärp med nitar på istället. Sen hittade man inte mycket mera i lilla Landskrona så klart. Eller jag letade faktiskt inte efter nått speciellt. Hann inte kolla efter något annat än det ja skulle.  Klockan 17.00 skulle man träna de små. Sen stannade jag kvar själv och träna lite basic övningar med några som kom & skulle träna efter. Basket är så grymt, allt man behöver är en boll & en korg, sen kan man träna själv. HAHA inte sant? Efter det skulle man träna kickboxning, men nä, jag fick så jävla oont i mitt  knä. Nu sitter jag hemma & äter. Ska duscha snart & sen blir det TV:)


Ha d så bra <3

Una 1 år.





Igår var det ett års kalas hos min lille kusin Una. Jätte kul var det där, jag skulle vara hennes gudmor, tack för det:)
Både jag och Una hade korallröda klänningar, från zara, och lackade pumps hade jag, och Una hade ballerinaskor. Ett ''carrie'' halsband i guld, fick hon av mig i pressent + hennes söta klänning, skor & cardigan. Halsbandet gick på 4600 kr i ateljé Bern. Men pengarna var värda det, jättefint blev det.

RSS 2.0